Αρχική Η φωνή της ομάδας Ιγνάσιο Πλάθα:¨Όλα για την νίκη¨

Ιγνάσιο Πλάθα:¨Όλα για την νίκη¨

Ο Ιγνάσιο Χιμένεθ Πλάθα μίλησε για τον πρώτο αγώνα των «16» του EHF European Cup της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με την CSM Βουκουρεστίου την Κυριακή (14/02) και τόνισε πως η Ένωση μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Ρουμανία. 

Αναλυτικά όσα είπε στο greekhandball:  

«Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι ρουμανικές ομάδες έχουν προοδεύσει, είναι δυνατές  και η αντίπαλος μας αποτελεί μία πρόκληση για εμάς. Κατά την άποψη μου, σε αυτό το ζευγάρι συναντώνται οι δύο καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση. Είναι τελικός για εμάς, αλλά για αυτά τα παιχνίδια έχουμε αυτή την ομάδα, με αυτό τον στόχο έγινε τόσο ισχυρή η ΑΕΚ σε αυτή τη σεζόν. Εχουμε ενέργεια και  διάθεση και μπορούμε να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε στη Ρουμανία». 

«Σίγουρα είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες η έλλειψη αγώνων σε εθνικό επίπεδο, καθώς, χρειάζονται τα ματς ώστε να είναι καλύτερη η κατάσταση ετοιμότητας. Η ομάδα της ΑΕΚ είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο της». 

Αναφερόμενος στο ρουμανικό συγκρότημα, τόνισε : «Εχει δυνατούς σουτέρ, είναι ομάδα που βασίζεται στη δύναμη και την αντοχή, ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, με αντίπαλο διαφορετικό σε σχέση με εμάς, όμως, θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, για να το δούν οι φίλοι του χάντμπολ».

Και ο στόχος της ΑΕΚ;  «Πάντα, για μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, η αρχική ιδέα είναι να κερδίσουμε, όπου και με όποιον και εάν παίζουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Βουκουρέστι, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».