Η Μάνα ΑΕΚ εύχεται Χρόνια Πολλά !

Η ΜΑΝΑ ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία, αγάπη, δύναμη και ευτυχία. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας βρει ΟΛΟΥΣ πιο δυνατούς. Καλή χρονιά με πολλά χαμόγελα!

Παναγιώτης Νικολαΐδης : ”Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εύχομαι επιτυχίες και ευτυχία σε όλους και πάνω από όλα υγεία. Και καλή Πρωτοχρονιά”.

Θάνος Συγγάρης : ”Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία σε όλους και να μας βρει δίπλα σε δικά μας άτομα, παίρνοντας καθ’ αυτόν τον τρόπο δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε ο καθένας τον προσωπικό του αγώνα. Καλή χρονιά σε όλους και ιδιαίτερα στον κόσμο της ΑΕΚ με πολλά χαμόγελα”. Φίλης

Γιώργος Πέρρος : ”Χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα με πολλές επιτυχίες για την ΑΕΚάρα μας. Εύχομαι στους αθλητές υγεία, χωρίς τραυματισμούς και καλούς αγώνες. Και την ΑΕΚ πρωταθλήτρια”.

Ντούσαν Άντρεγιτς : ”Εύχομαι χαρούμενα Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες, υγεία, ευτυχία, αγάπη, επιτυχία και φυσικά στους οπαδούς της ΑΕΚ πολλές νίκες και επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα και να χαρούμε μαζί τον νέο χρόνο”.