Η Βασίλισσα δίπλα στην ομάδα χάντμπολ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ :

“Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση της «Βασίλισσας» εντός και εκτός παρκέ.

Ο στόχος της επιστροφής σε υψηλές θέσεις και μακροπρόθεσμα στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Η ΑΕΚ όμως είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη.
Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής ευθύνης η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε όπως το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΚΑΟΔ, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου (14:30), να διατεθεί για τις ανάγκες της πρωταθληματικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τους οπαδούς της, οι οποίοι καλούνται να σπεύσουν μαζικά στο γήπεδο. Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η παραπάνω αναγκαιότητα αποτελούν τελικά ευθύνη όλων μας.
ΚΑΕ ΑΕΚ”

Για τις αναγκές της ομάδας μας προορίζει  η «Βασίλισσά» μας, το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΚΑΟΔ . Πρόκειται για μια σπουδαία απόφαση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου.

Την εποχή λοιπόν όπου με χαρά βλέπουμε τις ομάδες μας, ποδοσφαίρου και μπάσκετ, να βρίσκονται στα ουράνια, η Μάνα Α.Ε.Κ. δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τα τμήματα που προσπαθούν να επιβιώσουν τιμώντας την φανέλα της εντός και εκτός γηπέδων.

Κώστας Σταματιάδης
ΑΕΚ-Handball.gr