Αρχική Η φωνή της ομάδας Η Α.Ε.Κ. θα ζητήσει το ΟΑΚΑ για τον τελικό !

Η Α.Ε.Κ. θα ζητήσει το ΟΑΚΑ για τον τελικό !

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης για τον οποίο ξεκάθαρα πιστώνεται το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας. Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής και μεγάλος χρηματοδότης του τμήματος έχει δαπανήσει πολύ μεγάλα ποσά τα τελευταία πέντε χρόνια για να δημιουργήσει αυτή την ομάδα, η οποία σήμερα έδωσε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ και σε όλο το ελληνικό χάντμπολ.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης λοιπόν όπως αποκάλυψε στο e-handball μετά το τέλος του ματς μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο: “Τους θύμισα αυτό που τους είχα πει στον πρώτο αγώνα με την Γκορένιε που είχα και τα γενέθλιά μου ότι αυτά τα αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους παίκτες και για μεγάλους άνδρες. Τους είπα ”You have big guts”, Θερμά συγχαρητήρια. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά και να πάρουμε το Ευρωπαϊκό”.

Όσον αφορά το παιχνίδι είπε: “Ήταν μια σπουδαία πρόκριση και ασφαλώς για μένα προσωπικά μία μεγάλη δικαίωση. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, η ομάδα είχε συνοχή και έβγαλε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο”

Για τον τελικό με την Ύσταντς ανέφερε: “Το πιθανότερο και το πιο λογικό είναι να ζητήσουμε το ΟΑΚΑ “αίθουσα Νίκος Γκάλης” για τον τελικό”.

Η ΑΕΚ είχε πάντως αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο στον 2ο τελικό με την Ποτάισα Τούρντα (νίκη 27-26) για το Τσάλεντζ Καπ το 2018, αφού η αίθουσα “Κασσιμάτης” δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τους τελικούς.