Η Αστυνομία “λέει” όχι στον ημιτελικό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία δεν θέλει την διεξαγωγή του αυριανού ημιτελικού αγώνα με τον Διομήδη !

Αυτός θα ήταν ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ με κόσμο, αφού εξέτισε την ποινή που της είχε επιβληθεί πέρσι στον τελευταίο τελικό πρωταθλήματος, όμως τελικά ο ημιτελικός δεν θα γίνει, τουλάχιστον αύριο. Αυτό επειδή χθες ο αστυνομικός διευθυντής της Χαλκίδας, έστειλε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο δεν δίνει την έγκρισή του για να διεξαχθεί η αναμέτρηση στο κλειστό της πόλης. Το παράλογο είναι ότι είχε προηγηθεί σύσκεψη για τα μέτρα τάξης με την συμμετοχή και της αστυνομικής διεύθυνσης, όπου είχαν συμφωνηθεί όλες οι λεπτομέρειες. Σήμερα έγιναν προσπάθειες από την πλευρά της ΑΕΚ για να βρεθεί άλλο γήπεδο, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στη Χαλκίδα επρόκειτο να γίνει και ο Σαββατιάτικος αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης είναι στον αέρα, αφού η ΑΕΚ πρέπει να βρει άλλο γήπεδο για να δηλώσει ως έδρα.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση από την ΟΧΕ που θα επιβεβαιώνει την αναβολή και θα ήταν καλό να δημοσιοποιηθούν όλα τα σχετικά έγγραφα της υπόθεσης, που αν μη τι άλλο με την εξέλιξή της, πλήττει την εικόνα και την αξιοπιστία του αθλήματος.

AEΚ-Handball.gr