Ζωντανά τώρα στον Μιχάλη Μικελλή οι Αρβανίτης, Αλεπουδέας και Μπακαούκας!

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή «Λίγο πριν τη σέντρα» με το Μιχάλη Μικελλή. Καλεσμένη η Φαίη Κουνάδη. Μιλούν επίσης οι Αρβανίτης, Αλεπουδέας και Μπακαούκας!

AEK-Live.gr

Γιάννης Αρβανίτης:  Η κατάσταση είναι αφόρητη. Δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον τη δουλειά μας και να παρουσιάσουμε κάτι στον κόσμο της ΑΕΚ. Έχουμε να κάνουμε προπόνηση 15 μέρες γιατί μας έδιωξαν από το Μενίδι και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε πάλι να προπονούμαστε εκεί από Δευτέρα.

Δεν μας στηρίζει κανείς. Δεν θέλουμε να γίνουμε γραφικοί αλλά δυστυχώς στερέψαμε. Υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα. Δεν γίνεται να φεύγουμε από τη σύσκεψη ασφαλείας στη Χαλκίδα δίνοντας τα χέρια και σε λίγες ώρες να αναβάλλεται ο ημιτελικός.

Αύριο θα έχω συνάντηση με τον Αλέξη Αλεξίου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Με λίγα χρήματα και προσοχή θα μπορέσουμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. 

Δεν θέλουμε να εκβιάσουμε καταστάσεις αλλά πράγματι είμαστε σε απελπιστική κατάσταση. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους. Πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια είμαι εκτός ΑΕΚ. Δεν άντεξα άλλο. Είπα «τι κάνω εγώ εδώ.

ΟΣτέλιος Αλεπουδέας:  Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν μπορούμε να κάνουμε με αξιοπρέπεια τη δουλειά μας και δυστυχώς δεν βλέπουμε λύση στον ορίζοντα. Δεν κάνουμε προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Ας ελπίσουμε να αλλάξει κάτι και εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα βοηθήσουμε. Λίγα πράγματα χρειάζονται.

Χρ. Μπακαούκας: Εμείς κατεβαίνουμε για τη νίκη. Σίγουρα είναι τεράστιο πρόβλημα η απουσία του Γιάννη και η κατάσταση που ζούμε είναι απελπιστική. Σαν παίκτες θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποια λύση γιατί δεν πάει άλλο.