“Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο”.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό, ο αρχηγός της ΑΕΚ, ο Χριστόφορος Μπακαούκας ζήτησε συγγνώμη απ’τους Ενωσίτες.

«Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο. Τον ευχαριστούμε για ό,τι κάνει για μας. Θα κάνουμε τα πάντα να τον δικαιώσουμε και να τον κάνουμε χαρούμενο», ήταν η λακωνική δήλωση του «Μπάκα».

 

Ο Διονύσης Γεωργιάδης ζήτησε, με την σειρά του, συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση και τον αποκλεισμό και εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός πως δεν έχουν καταφέρει φέτος να δώσουν χαρά στους Ενωσίτες που τόσο τους έχουν στηρίξει:

«Ο Φίλιππος ήταν ανώτερος από εμάς και στα δυο παιχνίδια. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα κάποια πράγματα αλλά δεν τα κάναμε. Στο δεύτερο παιχνίδι δεν μπήκαμε στον αγωνιστικό και δεν δείξαμε ότι πάμε να κάνουμε κάτι καλό για να πάρουμε το παιχνίδι. Οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτα από όλα φταίμε εμείς οι αθλητές και οι προπονητές. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε και να βάλουμε την ομάδα πάνω από όλους για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Στη συνέχεια στάθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα: «Η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια παίζουμε και προσπαθούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, είτε δεν έχουμε γήπεδο είτε δεν έχουμε άλλα πράγματα. Και πέρσι με τόσα προβλήματα διεκδικήσαμε την συμμετοχή μας στον τελικό. Είμαστε εκεί. Φέτος, αν εξαιρέσουμε ένα – δυο παιχνίδια, δεν έχουμε δείξει συνέπεια σε αυτό. Ένα μέρος του προβλήματος μας είναι και η διοίκηση που δεν έκανε την δουλειά σωστά, όπως έπρεπε. Πρέπει και αυτή να είναι συνεπής. Θέλω να πω κλείνοντας ένα συγνώμη στον κόσμο. Τόσα χρόνια ήμασταν εμείς γι αυτούς και αυτοί για εμάς. Φέτος δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε εμείς γι αυτούς ενώ αυτοί είναι για εμάς. Ζητάμε υπομονή, συγνώμη και να έρχονται στο γήπεδο να μας υποστηρίζουν».

ΜΟΝΟ ΑΕΚ

AEK-Handball.gr