Ευχαριστίες του τμήματος ΑΕΚ Handball

Το τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ με την παρούσα, αναφερόμενη στον φιλικό αγώνα που διεξήχθει το Σάββατο στην Λαμία, θέλει να ευχαριστήσει τον Ηρακλή Οικονόμου για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και την φροντίδα του για την ομάδα της ΑΕΚ καθώς και τo τμήμα χάντμπολ ΦΘΙΑ. Την ORIGINAL Λαμίας που δεν σταμάτησε να τραγουδάει για την αγαπημένη της ομάδα, καθώς και τον Μαυριδάκη Κώστα του Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας, που φρόντισε η ομάδα να νοιώσει σαν το σπίτι της.

Να ευχαριστήσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση που υποστήριξαν την εκδήλωση και τις θερμότερες ευχαριστίες στον υπέροχο κόσμο της Λαμίας που με την παρουσία του και το ζεστό του χειροκρότημα ζωντάνεψε την ελπίδα και τον σκοπό του αγώνα.

Ο Παναγιωτάκης δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας καθώς το βράδυ του Σαββάτου έχασε την άνιση μάχη που έδινε. Τα θερμότερα συλλυπητήρια όλης της ΑΕΚ στην οικογένειά του !

Το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα του κλειστού με την παρουσία του Θανασάκη στο καροτσάκι, μας δίνει την αφορμή να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ξαναβρεθούμε κοντά του στο δύσκολο αγώνα ζωής που δίνει και να δεί την αγαπημένη του ΑΕΚ αγωνιζόμενη σε επίσημο παιχνίδι στην Λαμία.

Μπορείτε να δείτε βίντεο από την εκδήλωση στο  lamiahandball.blogspot.gr

Τμήμα ΑΕΚ Handball