Ευχαριστίες της ομάδας για την Βέροια.

Τεράστια νίκη λοιπόν για την ομαδάρα μας παρά τα γνωστά μεγάλα προβλήματα. Εάν δεν αναλάμβανε ο Κώστας Σταματιάδης τα έξοδα της αποστολής και διαμονής της ομάδας στην Βέροια δεν θα είχαμε την δυνατότητα να ζήσουμε μια τέτοια μεγάλη νίκη.

Όμως είχαμε και αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Νικολαϊδης δεν κατάφερε να αγωνιστεί, ο Παπαδόπουλος τραυματίστηκε, ο Δημοσθένους μόλις είχε αποθεραπευτεί και με τον Νίκο Τσιλιμπάρη να αγωνίζεται για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα.

Για το μεγαλείο του μοναδικού κόσμου που αγαπάει και στηρίζει την ομάδα μας δεν υπάρχουν λόγια ! Η ομάδα εκτός τον σεβασμό και το δέος που αισθάνεται για τον λαό της ΑΕΚ, δίνει τα πάντα μέσα στα γήπεδα για τον Δικέφαλο Αετό ! Οι απίστευτοι φίλοι της ΑΕΚ προτίμησαν να μείνουν έξω από το γήπεδο για να μαζέψουν χρήματα τα οποία δόθηκαν στην ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο, σε μια κίνηση αναγνώρισης για την αγάπη προς την ομάδα, η Διοίκηση του Φιλίππου επέτρεψε την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, όπου δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για την ΑΕΚ.

Πολλές ευχαριστίες από την ομάδα μας στον Πρόεδρο του Φιλίππου Βέροιας κ. Γεώργιο Τραπεζανίδη και τον κ. Αστυνομικό Δευ/ντή Βέροιας για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία.

Τέτοιες συγκλονιστικές στιγμές γράφονται στα γήπεδα της Ελλάδας από την ομαδάρα μας και τους υπέροχους φιλάθλους της ΑΕΚ. Με λίγη μόνο βοήθεια και σεβασμό από την Διοίκηση η ομάδα θα φέρει και φέτος τίτλους στην Νέα Φιλαδέλφεια !

AEK-Handball.gr