Αρβανίτης:”Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς καταστρέφεις κάτι που αγαπάς”

Ο πολυνίκης προπονητής μας, Γιάννης Αρβανίτης έγραψε στο Facebook για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

«Καλησπέρα. Την επόμενη ημέρα του τελικού τα συναισθήματα μου γι΄αυτά που συνέβησαν είναι πολύ δύσκολα. Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς καταστρέφεις κάτι που αγαπάς. Πως οι ίδιοι άνθρωποι που με το υστέρημα τους στήριξαν την ομάδα στις πιο δύσκολες στιγμές της, την έφεραν σε αυτή τη δυσμενή θέση τη στιγμή που ήταν έτοιμη να μεγαλουργήσει. Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως οι ίδιοι που ευαγγελίζονται την αγάπη τους για το άθλημα μας, χαίρονται τόσο με την αποτυχία μιας τέτοιας γιορτής. Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί πρέπει να κρύψουμε τον κόπο τόσων ανθρώπων, αθλητών, προπονητών, παραγόντων, σε μικρούς ακατάλληλους χώρους, όταν από μικρός μεγάλωνα αθλητικά, με παιδικό μου όνειρο να παίξω σε ένα τεράστιο γήπεδο γεμάτο με κόσμο, να με χειροκροτεί και να χαίρεται με το θέαμα που βλέπει.

Είμαι άνθρωπος που μπορώ να παλέψω τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου, αρκεί να μπορώ να τα καταλάβω κι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή είναι πολλά που δεν καταλαβαίνω.

Η ομάδα μας θα ξαναβρεί τη δύναμη να παλέψει και για τον άλλο φετινό τίτλο, το πρωτάθλημα. Το παιδικό όνειρο μου εξακολουθεί να υπάρχει, να παίξω σε ένα μεγάλο γήπεδο γεμάτο με κόσμο να χειροκροτεί και να χαίρεται με το θέαμα που του προσφέρεται, και θα είμαι πάντα υπέρμαχος μιας τέτοιας προσπάθειας, γιατί μόνο έτσι ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!».

AEK-Handball.gr