Τσιλιμπάρης & Δημοσθένους στο AEK LIVE

Οι Παίκτες της ομάδας μας μίλησαν στο AEK-Live RADIO και τον Μιχάλη Μικελλή

αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με το Κιλκίς. Ο

Ο διεθνής Κύπριος Δημοσθένους έφαγε πολύ ξύλο παρόλα αυτά πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ήταν μια συλλογική προσπάθεια από όλους μας». Όσον αφορά το πολύ ξύλο δήλωσε: «Τα βουνά είναι μαθημένα από τα χιόνια. Είμαστε μια νέα ομάδα και μέρα με την μέρα θα είμαστε καλύτεροι».

Ο κέρβερος της ΑΕΚ κορυφαίος του αγώνα Κώστας Τσιλιμπάρης και  στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας ενώ αναφέρθηκε στη προκλητική στάση των αντιπάλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχήν είναι μια σημαντική νίκη η σημερινή, συγχαρητήρια στην ομάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα με αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι η οποία σήμερα δούλεψε πολύ σωστά. Για τις αντιδράσεις των αντιπάλων θα προτιμήσω να σταθώ γενικότερα. Είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται στο χάντμπολ της Ελλάδας, να βλέπεις προπονητές και παίκτες να σηκώνονται χωρίς λόγο και να διαμαρτύρονται στον διαιτητή. Το πρόβλημα είναι βαθύτερο, πρέπει αυτοί που έχουν σχέση με τους διαιτητές να το αποτρέψουν».

Μιχάλης Μικελλής

AEK-Live.gr