Δημοσθένους : Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα !

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας χάντμπολ, αλλά και το μέλλον της, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» ο Βασίλης Δημοσθένους.Ο Κύπριος πίβοτ της ΑΕΚ σχολίασε αρχικά για τη νίκη επί του Δούκα: Ήταν μια ακόμη σημαντική νίκη για μας. Η ομάδα δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πως έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της. Εγώ αν και δεν είμαι κάθε μέρα στις προπονήσεις, είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλα βήματα από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε βελτιωθεί και αυτό φαίνεται πλέον μέσα στο γήπεδο».

Απαντώντας στο αν η ομάδα θα μπορέσει να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, σχολίασε: «Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και το έχω πει από την αρχή. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα στοχεύει στην πρώτη θέση και την κορυφή. Τώρα είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με ένα παιχνίδι βέβαια περισσότερα. Υπάρχει διάθεση και μεγάλη όρεξη από όλους για να διατηρήσουμε την ομάδα σε αυτή την τροχιά. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Αν θα αντέξει η ομάδα σε αυτούς τους ρυθμούς, αν θα καταφέρουν οι παίκτες να μείνουν ανεπηρέαστοι από το εξωαγωνιστικά προβλήματα και φυσικά το ψυχολογικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσει η ομάδα να φτάσει έτσι μέχρι το τέλος. Αγωνιστικά δείξαμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ ότι μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες που στοχεύουν στο πρωτάθλημα. Περισσότερα θα φανούν βέβαια και στον πρώτο αγώνα που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όταν και υποδεχόμαστε πάλι τον ΠΑΟΚ».

Μιλώντας για τη δική του παρουσία και τα συνεχή ταξίδια από την Κύπρο, ανέφερε: «Θα ήταν ψέματα να πω ότι δεν είναι ταλαιπωρία. Ειδικά τώρα που είχαμε παιχνίδια Τετάρτη και Σάββατο ήταν λίγο κουραστικό. Όταν όμως έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα είναι εντάξει. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και δίνω πάντα το καλύτερο μου εαυτό. Για το μέλλον δεν ξέρω. Δεν θέλω να κλείσω καμία πόρτα. Αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να έρθω μόνιμα λόγω της δουλειάς μου αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για την στήριξη τους και τον τρόπο που με υποδέχονται».

Αλέξανδρος Θεοχάρης
AEK-Handball.gr