Αρχική Η φωνή της ομάδας Δημητρούλιας: ¨Πολύ χαντμπολική ομάδα η Γκόρενιε, εννοείται πως μπορούμε¨

Δημητρούλιας: ¨Πολύ χαντμπολική ομάδα η Γκόρενιε, εννοείται πως μπορούμε¨

Στο e-handball μίλησε μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Νέβα ο τεχνικός Δημήτρης Δημητρούλιας

”Γυρίσαμε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το κακό μας ξεκίνημα και το μικρό rotation. Το σημαντικό είναι πως το πνεύμα της ομάδας είναι πάντα να κερδίζει. Χαίρομαι για τις δύο νίκες, προβληματίζομαι για το πως θα είμαστε έτοιμοι για τους δύσκολους ημιτελικούς. Όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Ο στόχος δεν αλλάζει, μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, οι αντίπαλοι δεν είναι υπερομάδες. Ο τραυματισμός του Πλάθα ήταν ένα σοκ, φάνηκε η απουσία του στην οργανωμένη επίθεση, καλούμαστε να το διαχειριστούμε”.

Για την απουσία του Μυλωνά

“Ο Μυλωνάς είχε ένα θέμα με το χέρι του, μας ζήτησε ο ίδιος να απέχει και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο ειδικά με το +9 του πρώτου ματς να τον χρησιμοποιήσουμε”

Για την Γκόρενιε

“Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από την Νέβα. Είναι η πιο χαντμπολική ομάδα από όλες τις ομάδες που βρίσκονται στους “4”. Έχει μονάδες με ποιότητα και εμπειρία, θα είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα έχουμε δώσει. Εννοείται ότι μπορούμε. Τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε χωρίς τον Πλάθα”

Για την Ανόρθωση

“Όταν με ρώτησαν αν ήθελα να κληρωθούμε με την Ανόρθωση στους “8”, είπα όχι και αν είναι να βρεθούμε να είναι στον τελικό. Πολλά συγχαρητήρια. Είναι μεγάλο επίτευγμα για μια Κυπριακή ομάδα. Ευχή μας είναι να παίξουμε μαζί στον τελικό”