Αρχική Η φωνή της ομάδας Δημητρούλιας:¨Να καλύψουμε το κενό του Πλάθα και να αποδείξουμε ότι είμαστε σπουδαία...

Δημητρούλιας:¨Να καλύψουμε το κενό του Πλάθα και να αποδείξουμε ότι είμαστε σπουδαία ομάδα¨

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στο χάντμπολ μιλάει για τον τραυματισμό του Πλάθα και τα ματς με τη Νέβα

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Νάτσο Πλάθα, πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του για τα τα δυο ματς με τη Νέβα για την Ευρώπη. Ο προπονητής μας αναφέρθηκε αρχικά στον Πλάθα και κατόπιν μίλησε για τη δουλειά που έχει γίνει στην ΑΕΚ, ώστε να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη με τη Νέβα:

 «Πρωτίστως θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά αλλά και ταυτόχρονα να κάνω μία ιδιαίτερη μνεία στον Νάτσο Πλάθα, μία προσωπικότητα με ακρογωνιαία συνδρομή από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι σήμερα στην ομάδα.  Κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να βαφτιστεί ένας εκ των δύο αρχηγών, κερδίζοντας το σεβασμό όλων με την αγωνιστική του παρουσία και το επίπεδο του ανθρώπου.

Η συνδρομή των παικτών- ηγετών, δεν αποτιμάται μόνο από την παρουσία τους στο 40 X 20 και για τον Nάτσο, είμαι πολύ σίγουρος πώς και αυτό θα επιβεβαιωθεί το προσεχές διάστημα. Του εύχομαι από καρδιάς την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση.

Ταυτόχρονα όταν ένας οργανισμός είναι ισχυρός αντιδρά σε καταστάσεις κρίσεων και σε απώλειες σημαντικών μονάδων, προσθέτοντας παραπάνω προσπάθεια και υπευθυνότητα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. 

Αρχής γενομένης από τους δύο αγώνες που έρχονται καλούμαστε να αποδείξουμε ότι είμαστε μία σπουδαία ομάδα που δουλεύει σκληρά όλη αυτήν την περίοδο για να είναι σε θέση να καλύψει αλλά ακόμα και να υπερκαλύψει τέτοιο βεληνεκούς απουσίες , όπως ήταν νωρίς το φθινόπωρο του Κριστιάν Ουγκάλντε, αλλά και τώρα του Nάτσο.

Σχετικά με τους δύο αγώνες που ορθώς η κοινή γνώμη μας εκτιμά ως φαβορί, οφείλουμε να παρατάξουμε πειθαρχία και η υψηλή αγωνιστικότητα. Τους έχουμε αναγνώσει κι έχουμε εργαστεί γύρω από τις στρατηγικές που θέλουμε να επιβάλουμε.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν δουλεύουμε και άλλες, επιθετικότερες άμυνες , τις οποίες λιγότερο έχουμε παρουσιάσει σε επίσημα παιχνίδια. Η Νέβα είναι μία κλασική ρωσική ομάδα που απαρτίζεται στην περιφέρεια της ως επί το πλείστον από βαριά κορμιά. Η συγκυρία είναι ιδανική ώστε να διαπιστώσουμε αν βρισκόμαστε στο επίπεδο αυτό που θα μας επιτρέπει να γίνουμε σταθερά πιο επιθετικοί στην άμυνα χωρίς αυτό να αλλοιώσει τα στοιχεία του παιχνιδιού όπου έχουμε καλά νούμερα, αντιθέτως, να προσθέσουμε καλά στατιστικά στο παιχνίδι μας βασισμένα στα στοιχεία των παικτών μας ώστε να καλύψουμε το κενό του Πλάθα σε ενέργεια αλλά και σε ουσία.

Ωστόσο, η Νέβα δεν είναι Πρίστινα, δεν έφθασε τυχαία στους 8 της διοργάνωσης και είναι σίγουρα μία πολύ καλή ομάδα, που απαιτεί την προσοχή, τον σεβασμό και την εγρήγορση μας», είπε ο Δημητρούλιας. 

ΠΗΓΗ: greekhandball