Αρχική Η φωνή της ομάδας Δημήτρης Δημητρούλιας:¨Θέλουμε μια καθαρή πρόκριση με Πρίστινα¨

Δημήτρης Δημητρούλιας:¨Θέλουμε μια καθαρή πρόκριση με Πρίστινα¨

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα δύο πρώτα της φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι στη Πρίστινα τα οποία θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Αυτά θα είναι τα πρώτα ματς που θα δώσει η ομάδα μετά από δύο περίπου μήνες αγωνιστικής απραξίας. Όπως ανέφερε και ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας με δηλώσεις του στο enwsi.gr στόχος είναι να πάρουν μια άνετη πρόκριση και να προχωρήσουν όσο γίνεται στην φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αρχικά αναφερόμενος στο διάστημα της αποχής και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Η ομάδα εδώ και ένα μήνα βρίσκεται πίσω στο γήπεδο και μπορώ να πω πως έχει βρει σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό τον αγωνιστικό ρυθμό που είχε πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας. Οι προπονήσεις είναι παραγωγικές αλλά και δημιουργικές στοιχείο που αποτυπώνει το επίπεδο ετοιμότητας και  σύνδεσης του συνόλου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ματς που ακολουθούν με την Πρίστινα τονίζοντας πως θα είναι και τα μοναδικά που θα δώσει η ομάδα μέχρι το τέλος του έτους και για αυτό θέλουν να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο: «Είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στους δύο αγώνες με την Πρίστινα που είναι και ο μοναδικός μας στόχος πριν ολοκληρωθεί αυτός ο τόσο ιδιαίτερος χρόνος..  Θέλουμε να πάρουμε μία καθαρή πρόκριση και να δηλώσουμε το δυνατό μας παρόν στο θεσμό, έναν θεσμό που μας κρατάει στο γήπεδο σε μια εποχή που η λειτουργία του αθλήματος μας έχει παγώσει, και να τον διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τέλος».