Αρχική Η φωνή της ομάδας Δηλώσεις του τεχνικού επιτελείου

Δηλώσεις του τεχνικού επιτελείου

Ο Αλέξης Αλβανός αποτελεί το δεξί χέρι του προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια. Με την εμπειρία και τις γνώσεις του αποτελεί ένα αξιόλογο μέλος του προπονητικού τιμ της ΑΕΚ που είναι μακράν το καλύτερο που υπάρχει στην Ελλάδα, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε και ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης.

Ο Αλβανός αναφερόμενος στην προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας τόνισε: «Η προετοιμασία εξελίχτηκε πολύ καλά και με μεγάλη όρεξη και από τους παλιούς και τους νέους παίκτες μας. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί φέτος. Μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία το ζήτημα είναι να βρει η ομάδα κίνητρο για να επαναλάβει αντίστοιχη επιτυχία. Το κίνητρο στον πρωταθλητισμό είναι πάντα υψηλό, το κίνητρο να κατακτήσουμε το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αν κυλήσουν ομαλά τα πράγματα χωρίς τραυματισμούς θα έχουμε μια αντίστοιχη πορεία με την περσινή στο ελληνικό πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

«Χαρούμενος να βλέπω νέα παιδιά να ανεβαίνουν»

Σαν προπονητής και των ακαδημιών έχει έναν λόγο παραπάνω να νιώθει χαρούμενος βλέποντας νέα παιδιά να προωθούνται στην ανδρική ομάδα: «Τα δείγματα δουλειάς έχουν φανεί. Η ανδρική ομάδα έχει πλαισιωθεί με πέντε παίκτες από τα ηλικιακά, άλλοι έχουν δοθεί δανεικοί για να παίξουν σε άλλες ομάδες της Α1. Σκοπός μας είναι να παράγουμε παίκτες και υπάρχουν αποτελέσματα. Η συνέχεια είναι μονόδρομος, μόνο με επιμονή και σκληρή δουλειά για να βγαίνουν νέοι παίκτες και να πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα. Κάθε προπονητής όταν βλέπει δικά του παιδιά να ανεβαίνουν και να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο νιώθει δικαιωμένος και πως οι κόποι του ανταμείβονται. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ που όλοι λειτουργούμε σε αυτό το πλαίσιο».

Ο Δημήτρης Καφφάτος συνεχίζει το πετυχημένο έργο του ως προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ.

Ο ίδιος μιλώντας στο enwsi.gr ξεκαθάρισε πως η μοίρα της ΑΕΚ είναι να πρωταγωνιστεί: «Η μοίρα της ΑΕΚ είναι να πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην Ελλάδα και πλέον στην Ευρώπη μετά από μία πολύ επιτυχημένη και συνάμα δύσκολη (κορονοϊό και τραυματισμούς)  χρονιά. Πλέον χτίζουμε το μέλλον της ομάδας με προσήλωση και στόχο ώστε να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Ελλάδα και θα παρουσιάσει μια πολύ δυνατή και αξιόμαχη ομάδα στην Ευρώπη ( λόγω του θεσμού του Europa League). Ανυπομονώ να δω τους οπαδούς μας ξανά στις κερκίδες που με τη σειρά τους θα δώσουν ένα με το στίγμα τους τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη».

Ο Σπύρος Μπαλωμένος αποτελεί ένα ακόμη πολύτιμο μέλος του προπονητικού τιμ της ΑΕΚ.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Δημητρούλια αλλά και προπονητής των Παίδων σχολίασε στο enwsi.gr για τον ρόλο του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το τιμ, με τόσο μεγάλη οργάνωση, σχεδιασμό, όραμα και αποφασιστικότητα. Πέρυσι όλα τα παιδιά δείξαμε πόσο σημαντική και καλή δουλειά γίνεται. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και εγώ κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσω σε ότι μου ζητηθεί. Νομίζω η προετοιμασία κύλησε αρκετά καλά. Το πρωτάθλημα τελείωσε αργά και αρκετοί παίκτες ήταν κουρασμένοι και κορεσμένοι από το χάντμπολ αλλά έχουν επιστρέψει με μεγάλη όρεξη.  Θεωρώ πως φέτος θα είναι μια χρονιά για όλους μας, διδακτική και βελτίωσης και μεγάλης ανταγωνιστικότητας».