Δηλώσεις για την μεγάλη νίκη

Ο Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στον Μιχάλη Μικελλή και το aek-live.gr αμέσως μετά την τεράστια νίκη επί του Φίλιππου στη Βέροια. Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στην καταπληκτική απόδοση του τερματοφύλακα της ομάδας Νίκου Τσιλιμπάρη αλλά και στον κόσμο της ομάδας .

«Αυτοί οι τύπου (κόσμος της ΑΕΚ) είναι συγκλονιστικοί. Κάθε φορά μας κάνουν να δακρύζουμε από συγκίνηση. Μακάρι αυτοί που κάθονταν στις καρέκλες να είχαν ένα ψήγμα από τις ψυχές των φίλων της ομάδας. Είμαστε μόνοι μας, είμαστε ΑΕΚ συνεχίζουμε, για την ιστορία μας, για τους παίκτες μας και φυσικά για τον κόσμο μας».

Συγκινημένος ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ Στέλιος Αλεπουδέας ο οποίος μίλησε στον Μιχάλη Μικελλή και το AEK LIVE RADIO μετά το τέλος του αγώνα με τον Φίλιππο.

«Είμαστε μόνοι μας κόντρα σε όλους. Σήμερα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πάντα δίπλα μας, το έδειξε για ακόμα μια φορά, μας έκανε να κλάψουμε όλους μας»

Ο Νίκος Τσιλιμπάρης έκανε συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην τεράστια νίκη.

Ο νεαρός γκολκίπερ της ομάδας μίλησε στο AEK LIVE και τον Μιχάλη Μικελλή αμέσως μετά το τέλος του ματς, φανερά συγκινημένος τόνισε:

«Έκανα ότι μπορούσα, για την ΑΕΚ, για την παρέα μας. Εδώ στην ΑΕΚ είμαστε μια παρέα. Δεν έχουμε κανένα δίπλα μας εκτός από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ευχαριστούμε ΟΛΟΙ τον κόσμο μας και θα συνεχίσουμε»