Γ Η Π Ε Δ Ο !

Η ομάδα έπειτα από την ολοκληρωτική ανανέωση σε πρόσωπα, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε καταστάσεις.

Ο νέος προπονητής Κώστας Τούτσης, δέιχνει ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, με γνώση για το βάρος του ονόματος της φανέλας μας και όρεξη για πολύ δουλειά για να επανέλθει η ομάδα σε top επίπεδο και γιατί όχι να διεκδικίσει τίτλους από φέτος.

Οι νέοι αρχηγοί, Γεωργιάδης και Νικολαϊδης, έχουν συμβάλλει στην δημιουργία ενός πολύ καλού κλίματος μέσα στην ομάδα και ως γνήσιοι Μάγκες δίνουν το κίνητρο στους νεότερους και στους ξένους να ανεβάσουν την ομάδα.

Ο κόσμος σίγουρα θα είναι δίπλα στην ομάδα, άλλωστε υπάρχει ένα δέσιμο φοβερό όλα αυτά τα χρόνια.

Όμως όταν η ομάδα εδώ από 30/08 δεν έχει κλειστό γυμναστήριο να προπονηθεί, πως θα φέρει αποτελέσματα ; Στα φιλικά της, η ομάδα,  δίνει το κάτι παραπάνω αλλά δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί όπως θα μπορούσε και όπως θα ήθελε διότι δεν έχουν γήπεδο να δουλέψουν σε τακτικές και να “βρεθούν” αγωνιστικά. . Όπως σε όλα τα αθλήματα, εάν δεν υπάρχει τριβή με το αντικείμενο, δεν θα έχεις και αποτελέσματα.

Απαίτηση όλων είναι να λυθεί ένα πρόβλημα που έχει στοιχίσει πολλά σε αυτό το τμήμα. Ταλέντο υπάρχει, όρεξη υπάρχει, αν υπάρξει και ένα κλειστό σε καθημερινή βάση, η ομάδα θα μας κάνει εκτός από υπερήφανους που την αγαπάμε και πάλι χαρούμενους !

ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ.

AEK-Handball.gr