Γιάννης Αρβανίτης:”Να γίνει η ΑΕΚ ξανά μεγάλη ομάδα”

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε στο ΑΕΚ1924:

-Για την έκβαση του αγώνα

«Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν πιεστήκαμε σε κανένα σημείο από τον Φοίβο. Θεωρώ ότι στο μυαλό τους είχαν το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ, στο οποίο θα κριθεί όλη η σεζόν. Δεν μας προβλημάτισε ο Φοίβος, γιατί πιστεύω πως είχε στο μυαλό του το ματς με τη ΧΑΝΘ. Σήμερα όμως (σ.σ. χθες) πιστεύω ότι καθαρίσαμε και ουσιαστικά την υπόθεση παραμονή».

Πιστεύατε ότι όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα θα επηρεάσουν τους παίκτες;

«Όχι, γιατί εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι σε μια συγκεκριμένη προσπάθεια. Την οποία και καταφέραμε με αυτή τη νίκη. Και η ισοπαλία στη ΧΑΝΘ ήταν σαν νίκη, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν νίκη. Βαθμολογικά πήραμε αυτό που θέλαμε.

Είχα πει όμως από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσουμε την κατηγορία έτσι όπως τέλειωσε η κανονική περίοδος. Βέβαια δεν μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία. Δεν αξίζουν σε αυτή την ομάδα τα πλέι άουτ. Ξεκινήσαμε με άλλα όνειρα, αλλά μετά κατηφορίσαμε πάρα πολύ. Ευελπιστώ από εδώ και πέρα να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να γίνει η ΑΕΚ ξανά μεγάλη ομάδα».

-Την επόμενη μέρα πως την περιμένετε;

«Προς το παρόν δείχνει πολύ δύσκολη. Θέλει πολύ προσπάθεια, να διορθωθούν πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να συζητάμε ότι θα υπάρχει ελπίδα να γίνει άμεσα σε μία σεζόν μεγάλη ξανά αυτή η ομάδα».