Βαμβακάς ” Θα τα δώσω όλα για την Α.Ε.Κ.”

Ο Λάμπης Βαμβακάς θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο έμπειρος πίβοτ ανακοινώθηκε και επίσημα χθές από την Ερασιτεχνική και σήμερα δίνει την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη στο enwsi.gr.

Ο 33χρονος πάικτης θα αποτελέσει ένα σημαντικό “όπλο” στα χέρια του προπονητή., Κώστα Τούτση με την ΑΕΚ να δείχνει πως ανεβάζει σταδιακά τον πήχη των προσδοκιών της. Ο 33χρονος παίκτης αναφέρθηκε αρχικά στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ σχολιάζοντας :”Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα κάθε αθλητή. Στο χάντμπολ έχει χτίσει τα τελευταία δέκα χρόνια την δική της ιστορία και στόχος μου είναι να γίνω και εγώ μέρος αυτής. Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και χαίρομαι που θα συμμετέχω σε αυτό. Είδα ότι υπάρχει προοπτική για να δημιούργηθεί κάτι καλό. Να ξεκινήσουμε βήμα-βήμα για να φέρουμε ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή.”

Ο Βαμβακάς αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τον Ποσειδώνα και παρά τον τραυματισμό που είχε επέστρεψε και πάλι δυνατός και έτοιμοςγια να βοηθήσει τα μέγιστα την ΑΕΚ στην επίτευξη των στόχων της : “Είμαι πολύ καλά. Έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου και ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας”.

Φημίζεται για το πάθος του μέσα στο γήπεδο και αυτό περιμένουν να δεί και ο κόσμος της ΑΕΚ :”Η αλήθεια είναι ότι παθάζομαι μέσα στον αγώνα. Θέλω να τα δίνα όλα και αυτό θα κάνω και για την ΑΕΚ. Ο κόσμος θα είναι το μεγάλο μας όπλο. Το μόνο που θέλω είναι να τα δίνω όλα για να τους βλέπω να πανηγυρίζουν”.