Αρβανίτης:”Η ΑΕΚ είναι υπό διωγμό”

Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός ΑΕΚ): «Είχα θέσει την παραίτηση μου μετά τον αγώνα με τον Δούκα, η διοίκηση μου ζήτησε να μείνω μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας το 2015 και να μιλήσουμε πάλι. Κατά 99% αποχωρώ. Θα αλλάξει η απόφαση μου μόνο αν οι συνθήκες δουλειάς αλλάξουν… χθες.
Η ΑΕΚ έγινε μεγάλη επειδή δουλεύαμε καθημερινά. Αυτό από πέρσι τον Φεβρουάριο σταμάτησε να συμβαίνει. Μας πέταξαν από το Μενίδι με πολιτική παρέμβαση, δεν έχουμε σταθερό γήπεδο για προπόνηση, μία στο ΟΑΚΑ, μία στο «Σπύρου Λούη» με διαφορές στα δάπεδα. Παίζουμε σε άλλο γήπεδο (κλειστό Βύρωνα) από αυτό που προπονούμαστε και μάλιστα συχνά σε ώρες ακατάλληλες (13:30) για να κάνεις πρωταθλητισμό, που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
Ζούμε σε μία χώρα που χτίζονται κλειστά που χωράνε μόνο μπάσκετ και μάλιστα από τον Σχολικό Οργανισμό με το άθλημα του χάντμπολ να είναι βασικό μάθημα. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Η ΑΕΚ είναι υπό διωγμό. Αποχωρώ γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω υπό αυτές τις συνθήκες την ομάδα. Τα ίδια θα έλεγα σήμερα ακόμα και αν κερδίζαμε».

ΑΕΚ-Handball.gr