Αρχική Η φωνή της ομάδας Αραμπατζής:¨Μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος¨

Αραμπατζής:¨Μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος¨

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής τόνισε πως η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ γιατί έμεινε συγκεντρωμένη μέχρι το τέλος. «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον ΠΑΟΚ, που κατέβαλε πολύ σημαντική προσπάθεια. Θέλαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά δεν καταφέραμε να το πετύχουμε. Διακόπηκε πολλές φορές το ματς και γι’ αυτό ο ρυθμός μας δεν ήταν αυτός που θα θέλαμε, δεν μπορέσαμε να παίξουμε γρήγορα. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες, ακόμα, που επηρέασαν τον ρυθμό μας, καθώς επίσης και πολλές ειδικές καταστάσεις. Όλοι οι τελικοί είναι ιδιαίτεροι. Σίγουρα δεν περιμέναμε έναν εύκολο τελικό, πάντα τα ματς με τον ΠΑΟΚ, στους τελικούς, είναι παραδοσιακά δύσκολα. Σ’ ένα τέτοιο ματς μπορείς να τα περιμένεις όλα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος σήμερα.

Όλοι μας βοηθήσαμε, ο καθένας με τον ρόλο του. Το κλειδί της νίκης θεωρώ πως ήταν πως μείναμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι έως το τέλος.

Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας. Θα πρέπει, όμως, να ξεχάσουμε πολύ σύντομα την επιτυχία και από αύριο θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τους ευρωπαϊκούς τελικούς. Θα είναι δύο πολύ σημαντικά ματς για την ΑΕΚ και για το ελληνικό χάντμπολ, θα πρέπει να παίξουμε σαν να μην υπάρχει αύριο», είπε ο παίκτης της ΑΕΚ στο greekhandball.