Αποκλειστικές δηλώσεις από τους Μάγκες στο Aekpassion!

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Αερωπό ο Χατσίκας, ο Γεωργιάδης και ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Τούτσης έκαναν δηλώσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ραδιόφωνο του Aekpassion και τους Μιχάλη Μικελλή και Τάσο Κυριτζόγλου.


Αναλυτικά όσα δήλωσαν:
Τούτσης: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι παρόλο που δεν ήμασταν καλοί. Ήμασταν σε κακή μέρα γενικά, είπαμε στο πρώτο ημίχρονο να μην μας υπνωτίσει ο αντίπαλος με τον τρόπο παιχνιδιού που παίζει. Μας εγκλώβισε, ειδικά στην οργάνωση παιχνιδιού και την αποτελεσματικότητα και από ένα σημείο και μετά όταν το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος ευτυχώς τα παιδιά πίεσαν λίγο περισσότερο και έστω και στο τέλος νομίζω φάνηκε η ανωτερότητά μας και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Τα παιδιά που έχω δεν υποτιμούν κανέναν, προσπαθούν πάντα για το καλύτερο, όλες οι μέρες δεν μπορούν να βγουν το ίδιο και εννοείται πως όλοι θέλουν να σε κερδίσουν».

Γεωργιάδης: « Μια σπουδαία νίκη με πολύ κακή εμφάνιση. Σίγουρα κλέψαμε το αποτέλεσμα αλλά αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και στην πολύ άσχημή σου μέρα. Σήμερα καταφέραμε και κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Συνεχίζουμε τη δουλεία για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ευχαριστούμε τον κόσμο που για ακόμα μια φορά ήρθε εδώ και μας στήριξε».

Χατσίκας: « Η ομάδα θέλει να έχει ψυχολογία. Με την κατάλληλη ψυχολογία δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Σε αυτό το παιχνίδι μπήκαμε μέσα και λόγο ελλείψεων από τους τραυματισμούς και όταν γύρισε το παιχνίδι αυτό έγινε καθαρά λόγω ψυχολογίας. Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών, είμαστε μια οικογένεια που δεν αλλάζεται με τίποτα. Είναι φιλία, οικογένεια και πάνω από όλα ΑΕΚ!».