Ανδρέας Τρουπής:¨Συγγνώμη στον κ. Παπασταμάτη¨

Συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ και από τον κ. Παπασταμάτη ζήτησε ο Ανδρέας Τρουπής, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του και τόνισε ότι πολλοί ήταν αυτοί σήμερα, ακόμα και μέσα από τον σύλλογο που ήθελαν την ήττα.

«Αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεύτερον μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους τους τους οπαδούς που τους πικράναμε. Χάσαμε μέσα στο σπίτι μας. Δεν φανήκαμε αντάξιοι της φανέλας της ΑΕΚ. Βέβαια υπήρχε και πολύς κόσμος  που θα ήθελε σήμερα να χάσουμε ακόμα κι μέσα από την ΑΕΚ κι αυτό είναι λυπηρό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και όλοι πρέπει να κοιτάζουμε πως θα πάει μπροστά το τμήμα. Η ΑΕΚ έχει έναν διοικητικό ηγέτη, τον κ. Παπασταμάτη που όλοι πρέπει να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε πολύ μεγάλη συγγνώμη. Η ομάδα σήμερα έβγαλε κάποιες παθογένειες όλης της χρονιάς. Το πρωτάθλημα για εμάς και το έχω πει στα παιδιά χάθηκε με την ισοπαλία από τον 7ο του πρωταθλήματος.

Αναλωθήκαμε σε εσωτερικά πράγματα που μας ταλάνιζαν όλη τη χρονιά. Μετά τα παιδιά έδωσαν πολύ μεγάλη προσπάθεια να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ που δεν θα έπρεπε να καταναλώσουμε τόση ενέργεια εκεί.

Κι από τη στιγμή που χάσαμε για δεύτερη χρονιά το πλεονέκτημα έδρας ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μάθημα για όσους μείνουν στην ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου δεν έχω κάποιο παράπονο, 10 μήνες έχουν κάνει πάνω από 40 παιχνίδια αλλά πρέπει μέχρι το τέλος να είναι συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια και πάλι στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης.