Αναβολή Νο2

Η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον ημιτελικό ΑΕΚ- Διομήδη Άργους

H ΔΕΠ/ΟΧΕ ανακοινώνει την αναβολή του αυριανού (Τετάρτη 18/2/2015) ημιτελικού Κυπέλου ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» στην Καλλιθέα. Αιτία της αναβολής είναι η άρση παραχώρησης του γυμναστηρίου από τον «Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης» του Δήμου Καλλιθέας μετά την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην εγκατάσταση.
Στο έγγραφο του προς την ΟΧΕ ο Αθλητικός Οργανισμός αναφέρει ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη τέλεσης του αγώνα και τυχόν ζημιών που μπορεί να προκληθούν, καθόσον στην σύσκεψη ασφαλείας τέθηκαν θέματα από το γηπεδούχο σωματείο σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα λόγω της προσέλευσης φιλάθλων στο συγκεκριμένο γυμναστήριο.
Σημειώνεται ότι το γυμναστήριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» παραχωρήθηκε για την τέλεση του αγώνα την Δευτέρα το μεσημέρι μετά από ενέργειες της ΟΧΕ καθόσον μέχρι και την Δευτέρα το πρωί η γηπεδούχος δεν είχε ενημερώσει για την έδρα του αγώνα.
Κατόπιν των ανωτέρω ο αγώνας Κυπέλλου ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία και έδρα όπου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πληροφοριακά:

Χθες η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο αγώνας που επρόκειτο να γίνει στις 4 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί τελικά αύριο (18/2) στο κλειστό της Καλλιθέας, στις 15:15. Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο αγώνας οδηγείται σε νέα αναβολή. Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας τονίστηκε ότι από τη στιγμή που το γήπεδο έχει χωρητικότητα 300 θεατών, η ΑΕΚ θα έπρεπε να πάρει 150 ονομαστικές προσκλήσεις και ο Διομήδης 20. Από την πλευρά της ΑΕΚ η απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα με τέτοιους όρους. Το κλου ήταν ότι ο δήμος πριν λίγη ώρα απέσυρε το παραχωρητήριο που είχε δώσει για το γήπεδο, όπως ακριβώς είχε συμβεί με την περίπτωση της Χαλκίδας πριν δύο εβδομάδες. Από την πλευρά της ομοσπονδίας, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της αναβολής.

Στην ΟΧΕ πλέον προσανατολίζονται να ορίσουν τον αγώνα την άλλη Τετάρτη, ενώ θα επιδιώξουν να διεξαχθεί σε γήπεδο των Ολυμπιακών Ακινήτων, εφόσον υπάρξει συνεννόηση με τη ΓΓΑ. Εννοείται ότι ο τελικός που ήταν προγραμματισμένος για τις 28 Φεβρουαρίου και στον οποίο ήδη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία.

ΑΕΚ-Handball.gr