Τάσος Παπαδιονυσίου:¨Είμαστε έτοιμοι για την ανατροπή¨

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου τόνισε πως παρά την ήττα της ΑΕΚ από τη Ντιναμό στη Ρωσία, η Ένωση πρόκειται να συναντήσει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, που είναι αρκετά πιθανό να της δώσει την πρόκριση έχοντας τον κόσμο της στο πλευρό της. Στη συνέχεια υπογράμμισε πως η ομάδα είναι έτοιμη για τη μεγάλη ρεβάνς και  επιθυμεί να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Όσο αφορά το Πρωτάθλημα οι Μάγκες κατάφεραν να κλειδώσουν τη 2η θέση έπειτα από τη νίκη τους κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον κιτρινόμαυρο πίβοτ να δηλώνει πως η ομάδα πλέον οφείλει να πάρει το Πρωτάθλημα, καθώς μετά την απώλεια του Κυπέλλου είναι ο μοναδικός στόχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΑΕΚ1924:

Πιστεύεις μπορείτε να πετύχετε μια μεγάλη ανατροπή έχοντας δίπλα σας τον λαό της ΑΕΚ και να πάρετε την πρόκριση απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα;

«Το περασμένο Σάββατο είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα. Το Σάββατο θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας ! Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την ανατροπή και πιστεύω πως έχουμε πολλές πιθανότητες αν εμφανιστούμε σοβαροί από το πρώτο λεπτό».

Ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας ενόψει του ματς;

«Η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς του Σαββάτου θέλουμε πολύ την νίκη και την πρόκριση στους 4 του θεσμού κάτι το οποίο θα μας αλλάξει την ψυχολογία που δεν είναι καλή μετά από την κακή εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου!»

Καταφέρατε να κλειδώσετε τη 2η θέση έπειτα από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πλέον για την ΑΕΚ ποιος είναι ο στόχος στο Πρωτάθλημα;

«Μετά την απώλεια του Κυπέλλου είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε το Πρωτάθλημα, καθώς είναι ο μοναδικός μας στόχος! Η αλήθεια είναι ότι κοιτάμε βήμα βήμα και κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τους τελικούς! Στόχος μας είναι να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους τελικούς!»