ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- A.E.K. 22-17

Την ήττα με 22-17 γνώρισε η ομάδα μας στο “Μ. Μερκούρη” του Ρέντη και βρίσκεται πλέον πίσω στη σειρά των τελικών της Handball Premier με 2-1. Αδικήσαμε τον εαυτό μας για ακόμα ένα παιχνίδι, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να φτάσουμε στο “break”.

Η ομάδα προσάρμοσε την άμυνα της πάνω στα εξτρέμ και πράγματι είχε αποτέλεσμα αφού αναχαίτισε τους Τζηρά και Τσίλη που σημείωσαν από ένα γκολ ο καθένας.

Αντίθετα είχαμε σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, κάτι που μαρτυρούν τα 9 γκολ από θέση πίβοτ που δεχθήκαμε.Στην επίθεση με περιορισμένες και κακές επιλογές, ακόμα και σε περιπτώσεις που είχαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό.

Ο Γιάκομπσεν αγωνίστηκε ελάχιστα που ήταν φανερό ότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο Μυλωνάς αποχώρησε προς το φινάλε με χτύπημα στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Το ματς στιγματίστηκε από πολλές διακοπές για υβριστικά και νερά που πετούσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον διαιτητή του αγώνα Δημήτρη Τσάκωνα και γιατί φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανάρτησαν δύο πανό με χυδαίο περιεχόμενο κατά της Α.Ε.Κ. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- AEK 22-17

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 5-2, 6-3, 9-5, 12-7 (ημ.),13-8, 15-10, 16-12, 17-13, 19-16,22-17

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαραβίνας): Κρητικός 1, Τζηράς 1, Λέμος 2, Μούγιτς, Ρέινα 5, Τερλέτσκι, Κανδύλας 1, Σανίκης 1, Μπούμπαλο 1, Κόντης, Λιάπης 4, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 5, Χάλαρης, Τσίλης 1

ΑΕΚ (Τρουπής): Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Νικολαΐδης 1, Συγγάρης, Μπάλαζ 3, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής 3, Μυλωνάς, Νταρσουλάντ, Αργυρού 7, Παλεβίτσιους 3, Βραζάλιτσα

Διαιτητές:  Τσάκωνας- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 6-7 Πέναλτι: 1/2-3/3

Πλέον, όλοι στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο αφήνουν πίσω τον 3ο Τελικό και στρέφουν την προσοχή τους στην 4η “μάχη” που θα διεξαχθεί στο “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ. Ο κόσμος καλείται να δώσει βροντερό “παρών” και να στηρίξει τους αθλητές μας στο πλέον κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!