Μάρος Μπάλαζ:¨Έχουμε την ποιότητα για την ανατροπή με Ντιναμό¨

Ο κιτρινόμαυρος ίντερ μίλησε για την ήττα στον Τελικό Κυπέλλου, την αντίδραση με τον ΠΑΟΚ, το μέλλον του στην ΑΕΚ αλλά και την πίστη για πρόκριση στην Ευρώπη.

Μπορεί να ηττήθηκε η ΑΕΚ από την Ντιναμό Βίκτωρ στην Ρωσία, όμως οι κιτρινόμαυροι πιστεύουν πως μπορούν να πετύχουν την ανατροπή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάρος Μπάλαζ.

Πλέον αισθάνεται δεμένος με τον σύλλογο της ΑΕΚ και ευτυχισμένος που ανήκει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια, όμως όσο αναφορά το μέλλον του αναμένουμε νεότερα σύντομα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΑΕΚ1924:

Τα συναισθήματα που σας δημιούργησε η ήττα από τον ΟΣΦΠ αλλά και την αντίδραση που βγάλατε στο ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Η ήττα στον τελικό μας πόνεσε αρκετά είναι η αλήθεια αλλά δεν είχαμε καθόλου χρόνο να μείνουμε σε αυτό και να στεναχωριόμαστε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα άλλο πολύ σημαντικό ματς στο πρωτάθλημα , τέσσερις μέρες αργότερα, αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, και έπρεπε να συγκεντρωθούμε απόλυτα σε αυτό.»

Πιστεύεις πως θα καταφέρει η ΑΕΚ να πάρει τελικά την πρόκριση επί της Ντιναμο, μετά την ήττα στην Ρωσία;

«Πιστεύω πολύ στην ανατροπή στην ρεβανς. Η ομάδα μας είναι αρκετά πιο ποιοτική από την Ντιναμό και μπορούμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη των 4 τερμάτων διαφορά. Με την δύναμη της φωνής του κόσμου μας, δεν μπορούμε να χάσουμε κανένα ματς μέσα στο ΟΑΚΑ.»

Σύντομα θα συμπληρώσεις έναν χρόνο στην ΑΕΚ. Τι εντυπώσεις/συναισθήματα έχεις πλέον από την ομάδα; Θα συνεχίσουμε να σε βλέπουμε και του χρόνου στα κιτρινόμαυρα;

«Για την ΑΕΚ γενικότερα έχω ιδιαίτερα συναισθήματα αναπτύξει! Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενη που βρισκόμαστε στην Ελλάδα αλλά και στο… AEKfamily. Όσο για το μέλλον μου, πιστεύω να έχουμε νεότερα σύντομα».