Α.Ε.Κ. – Madeira SAD Andebol

Η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα (27/04, 16:00, ERTPLAY 1) την Madeira SAD Andebol για τον 2ο Ημιτελικό του Challenge Cup στο κατάμεστο “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ.

Με την στήριξη των οπαδών μας, στοχεύουμε στην ανατροπή του 27-22 της πρώτης αναμέτρησης. Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ανακοινώσει την ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο με σκοπό μετά την μεγαλειώδη πρόκριση να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στους Τελικούς της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ χρειάζεται για την πρόκριση έξι γκολ διαφορά ή πέντε, εφόσον η Μαδέιρα σκοράρει λιγότερα από 22 τέρματα (δηλαδή 26-21, 25-20 κλπ).

Ο Νίκος Γραμματικός δεν υπολογίζει τον Διονύση Γεωργιάδη που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης έπειτα από την ελαφριά θλάση στον τετρακέφαλο και αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης στο Άργος. Στην αποστολή του ιστορικού αγώνα επιλέχθηκαν οι: Ζαμπούνης, Νικολαΐδης, Rozsavolguyi, Συγγάρης, Balaz, Radulovic, Αλβανός, Μπάγιος, Jakobsen, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Μυλωνάς, Αργυρού, Palevicius, Vrazalica, Μπαλάσκας και
Darsuland .

Με τον σημερινό ημιτελικό, η ομάδα μας θα συμπληρώσει 40 ευρωπαϊκά παιχνίδια.